Tonton – Bagaimana Untuk Mendapatkan VIP Access

Kali ni kami ingin berkongsi satu lagi aplikasi yang membolehkan anda menonton filem dan drama melayu terkini dan juga siaran dari live dari media prima. Selain daripada itu ada juga movie chinese dan juga korea. Terima kasih kepada saudara Muhamad Azwan kerana berkongsi tips ini kepada kami.
Siapa kat sini ada akaun tonton? Tau tak tonton tu apa? Tonton ni laman web online yang menyediakan rancangan yang ada dekat TV3, TV9, NTV7, 8TV dan beberapa lagi siaran. Kiranya kalau korang terlepas tonton rancangan kat station tv ni, boleh la korang tengok dekat tonton. Ala-ala catch-up tv la ni.

Sebelum ni, tonton.com.my ini menyediakan siaran percuma kepada semua pengguna. Tetapi selepas website ni dah popular dan beberapa perubahan serta diberi nafas baru. Berlaku la sedikit perubahan. Seperti yang dijangka, siaran percuma telah di gantikan kepada siaran berbayar. Tapi tak semua rancangan dikenakan bayaran. Biasanya kalau tv series tu, beberapa episode awal akan diberi percuma, lepas tu hanya untuk vip user je yang boleh access.

Untuk kali ni kami akan berkongsi kan cara menonton aplikasi ni menggunakan vip account secara percuma, so bolehlah #TontonMacamVip (tagline tonton). Cara ini tidak memerlukan anda untuk root phone, hanya sekadar menginstall lucky patcher sudah memadai. Untuk memudahkan user, aplikasi yang disediakan sudah pun di patch kan.

——————————————————————————————————–

Bagaimana untuk mendapatkan #TontonMacamVip

untuk mendapatkan siaran vip ini anda perlu mendownload aplikasi di bawah terlebih dahulu :

Lucky Patcher ⇨ Download Link 1

Tonton Apk (Sudah siap patch) ⇨ Download link 1

Langkah 1 : Download dan install kedua-dua aplikasi diatas.

Langkah 2 : Buka aplikasi Lucky Patcher dan cari aplikasi tonton

Langkah 3 : Selepas itu klik launch menu dan aplikasi tonton akan dibuka

Langkah 4 : Register id secara random (hentam saja email id)

Langkah 5 : Selesai mendaftar terus ke ruangan get VIP

Langkah 6 : Tekan subscribe dan menu lucky patcher akan keluar dan tekan Yes.

Langkah 7 : Tahniah, kini anda telah pun menjadi VIP untuk tonton dan mendapat full access terhadap aplikasi ini

Sekiranya tonton detect vip account anda adalah palsu, ia akan di remove.. tp boleh register balik pakai email yg sama dn buy vip lagi .. Gunakan fake id dan email untuk mengelakkan sebarang permasalahan.

Youtube tutorial untuk mendapatkan VIP Access

Sekiranya anda tidak dapat memasukkan addon ini atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, tinggalkan komen dibawah. Like dah Share post ini sekiranya anda rasa ia sangat berguna! 

Latest Comments

  1. Eddyarpa Tondekan February 15, 2017
  2. Kodi IPTV Malaysia February 15, 2017
  3. Tanpa Nama February 15, 2017
  4. Tanpa Nama February 15, 2017
  5. Kodi IPTV Malaysia February 15, 2017
  6. Tanpa Nama February 15, 2017
  7. Kodi IPTV Malaysia February 15, 2017
  8. Emir Faez February 15, 2017
  9. Emir Faez February 15, 2017
  10. Tanpa Nama February 15, 2017
  11. Kodi IPTV Malaysia February 15, 2017
  12. Tanpa Nama February 16, 2017
  13. Faizol Halid February 16, 2017
  14. md irwan February 16, 2017
  15. Kodi IPTV Malaysia February 16, 2017
  16. Kodi IPTV Malaysia February 16, 2017
  17. Kodi IPTV Malaysia February 16, 2017
  18. md irwan February 16, 2017
  19. md irwan February 16, 2017
  20. syafique February 16, 2017
  21. Pak Ali February 18, 2017
  22. Tanpa Nama February 19, 2017
  23. Tanpa Nama February 20, 2017
  24. wan anuar February 20, 2017
  25. wan anuar February 20, 2017
  26. wan anuar February 20, 2017
  27. Tanpa Nama February 27, 2017
  28. Kodi IPTV Malaysia February 27, 2017
  29. Kodi IPTV Malaysia February 27, 2017
  30. Kodi IPTV Malaysia February 27, 2017
  31. Kodi IPTV Malaysia February 27, 2017
  32. Tanpa Nama February 27, 2017
  33. Tanpa Nama February 27, 2017
  34. ikhsan February 28, 2017
  35. Juzairizam Zainuddin February 28, 2017
  36. Kodi IPTV Malaysia February 28, 2017
  37. Ariff Danial March 12, 2017
  38. Unknown March 24, 2017
  39. Kodi IPTV Malaysia March 25, 2017
  40. eross April 9, 2017
  41. eross April 9, 2017
  42. Tanpa Nama April 16, 2017
  43. Tanpa Nama April 23, 2017
  44. Tanpa Nama May 20, 2017
  45. Tanpa Nama May 20, 2017
  46. Tanpa Nama May 28, 2017
  47. Kodi IPTV Malaysia May 28, 2017
  48. Tanpa Nama June 2, 2017
  49. Tanpa Nama June 2, 2017
  50. suhaimi mat sulaiman June 18, 2017
  51. Wan August 16, 2017
  52. Unknown September 4, 2017
  53. Amani Athirah September 15, 2017
  54. Kai Ammara September 20, 2017
  55. Unknown September 26, 2017
  56. Kevin Qhairil October 26, 2017
  57. subhie May 3, 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Promosi pembelian IPTV sahaja, sila masukkan code : | kodimalaysia | untuk menikmati diskaun pada masa terhad Dismiss

%d bloggers like this: