Myitv dari layarku tv kembali lagi dengan mode terbaru untuk membolehkan anda untuk menonton siaran tv berbayar tempatan dengan percuma dengan beberapa siri modifikasi keatas aplikasi sebelum ini

Sama juga seperti menu sebelum ini, MyITV7E1 mempunyai beberapa sub menu berbeza dan mempunyai beberapa basic channel daripada siaran astxx dan sub menu seperti Sports, News Channel, English dan Chinese Channel.

Siaran sukan yang terdapat didalam aplikasi mempunyai banyak pilihan channel luar negara seperti Sky Sport, BT Sport, FOX HD dan beberapa lagi channel.

Selain daripada terdapat juga ruangan VOD untuk rancangan filem-filem tempatan dan luar negara dengan menggunakan subtitle bahasa melayu. Terdapat beberapa genre dan filem yang ditawarkan adalah agak baru dan terkini.
Untuk mendapatkan siaran penuh hanya pergi ke menu member only dan masukkan password : 123456. Aplikasi ini adalah percuma dan tidak dijamin siaran akan berkekalan. Selamat menonton!
Sekiranya anda tidak mempunyai android device, anda boleh menggunakan android emulator di PC atau pun laptop. Rujuk post disini.

Bagaimana untuk mendapatkan aplikasi MyITV7E1 

Anda boleh mendownload aplikasi MyITV7E secara terus menggunakan link dibawah.

Langkah 1: Download dan install MyITV7E apk diatas.

Langkah 2: Selepas itu menu utama akan kelihatan seperti dibawah dengan expiry date.

Langkah 3: Untuk membolehkan anda menonton siaran daripada aplikasi ini, pastikan anda menukar player set kepada MX Player.

Langkah 4 : Untuk mendapatkan access content secara penuh, pergi ke ruangan member dan masukkan password ini ke di ruangan yang disediakan –> ‘123456′

Langkah 5: Hanya klik pada mana-mana siaran ataupun movie untuk menonton rancangan kegemaran anda

Sekiranya anda tidak dapat memasukkan aplikasi atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, tinggalkan komen dibawah. Like dan Share post ini sekiranya anda rasa ia sangat berguna!
Video tutorial cara install myITV7E1

37 Replies to “MyITV7E1 | Live TV Apps”

  1. filename kt website MyITV7E tp file dload MyITV7F1… apk MyITV7F1 ni ke yg error “Link Network Error”??

  2. Please enter password, tapi error kluar wrong password, pkease re enter password, adakah ia password yg betul? Atau ada lain?

  3. Channel just left of 26.. and mostly prompt hw decoder.. previously can play all channels.. please admin kindly assist.. tq in advance .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.