About us

Selamat datang ke blog kami. Page ini adalah mengenai Kodi addon, tips dan trick serta info mengenai IPTV apk yang terdapat diseluruh dunia. Kami ingin berkongsi kepada anda tentang info menarik mengenai aplikasi berkaitan Kodi dan IPTV.

Website ini mengandungi affiliate links yang membolehkan kami mendapat sedikit keuntungan (komisyen) dan tidak akan mendatangkan sebarang kerugian kepada anda. Kami hanya akan mengesyorkan aplikasi ataupun addon yang terbaik kepada anda.

Keuntungan yang dibuat akan di invest semula untuk menaik taraf website ini. Buat masa ini, kami hanya menggunakan blogspot platform dan boleh di remove atau di ban oleh pihak google bila2 masa sahaja..

Kami sudah pun membeli domain (androidrepublica.com) menggunakan keuntungan diatas dan akan migrate ke private hosting untuk mengelakkan sebarang masalah di kemudian hari supaya laman web ini boleh dikekalkan selama yang mungkin..
Sekiranya ada sebarang penambahbaikan boleh hubungi kami. Terima Kasih diatas sokongan yang diberikan pada website ini. Like kami di Facebook untuk update terbaru
https://www.facebook.com/androidrepublika

 

 

×