Live Premier League – Kodi Addon

Live Premier League addon merupakan addon yang dihasilkan oleh Simtech/Manc dan boleh didapati didalam Stream Army Repo. Addon ini lebih tertumpu pada perlawanan bola dari premier league dan juga beberapa acara sukan lain.

Addon ini adalah khusus untuk penggemar premier league. Selain daripada live stream, terdapat juga documentary, match replay dan juga premier league stat, table dan transfer rumour. Terdapat juga global scrapper yang membolehkan anda melihat sukan lain yang terdapat di dalam addon ini seperti rugby, tennis, boxing, nb, baseball dan banyak lagi. 


Kebanyakkan sport link yang discrapt didalam addon ini adalah menggunakan sport devil. Penggunaan addon ini dapat memudahkan pencarian kerana sport channel yang terdapat didalam sportsdevil addon adalah terlalu besar dan banyak serta sukar untuk dicari dengan sistematik.

Selain itu, siaran bola sepak diambil menggunakan link dari beberapa website yang terkenal dengan kualiti dan mutu yang stream yang agak baik. Jadual perlawanan juga sudah disusun berdasarkan tarikh dan masa perlawanan. Hanya menunggu sepak mula sahaja.

Boleh dikatakan addon yang amat sesuai untuk peminat siaran sukan. Link yang disusun dengan kemas dan interface yang sangat simple. Recommended ++

Bagaimana cara untuk mendapatkan addon Live Premier league

Anda boleh mendapatkan addon ini dengan menambah source dengan menggunakan link ini ⇨ http://streamarmy.co.uk/repo/. Selain daripada itu anda juga boleh mendownload repository streamarmy dibawah secara terus

button

Langkah 1: Download Repository Stream Army diatas (Tunggu 4-5 saat dan skip ad).

Langkah 2: Buka aplikasi “Kodi“.

Langkah 3: Pergi ke “Menu Utama” dan pilih “Add-ons”.


Langkah 4: Kemudian klik “Add-ons Browser Icon”.


Langkah 5: Pilih “Install From Zip” dan pergi ke lokasi dimana file di Download / Source.


Langkah 6: Klik dan install repository.StreamArmy-5.1.zip”.

Langkah 7: Tunggu sehingga notifikasi “Add-ons Updated”.

Langkah 8: Pilih “Install From Repository” dan pergi ke “Stream Army Repository“.


Langkah 9: Klik “Video add-ons” dan install “Live Premier League”.

Langkah 10: Sila tunggu sehingga keluar notifikasi dan boleh ke section “Video Add-ons“.

Untuk menambah source @ addon by zip menggunakan Jarvis, FTMC, SPMC ➔ rujuk post ini.

Sekiranya anda tidak dapat memasukkan addon ini atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, tinggalkan komen dibawah. Like dan Share post ini sekiranya anda rasa ia sangat berguna! 

0 Replies to “Live Premier League – Kodi Addon”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.