WorldTV mempunyai hampir 260 Live TV channel dari negara Malaysia, Singapore dan China. Seperti juga IPTV yang lain, IPTV ini mempunyai siaran dari local tv dan juga sedikit kandungan astro dan sesuai digunakan untuk tontonan umum.

Aplikasi ni menggunakan menu berbahasa cina, walaubagaimanapun amat senang untuk digunakan. Interface yang hampir sama seperti juga siaran IPTV yang lain. Hanya perlu swipe atas dan bawah untuk menukar channel / negara.

Boleh dikatakan hampir kebanyakkan channel iptv yang popular di malaysia seperti boleh didapati didalam aplikasi ini dan membolehkan anda untuk menonton secara percuma. Walaubagaimanapun tiada jaminan ia akan bertahan lama.

Sekiranya anda tidak mempunyai android device, anda boleh menggunakan android emulator di PC atau pun laptop menggunakan aplikasi nox player.

 

Bagaimana untuk mendapatkan WorldTV


Langkah 1: Download dan Install aplikasi apk diatas.

Langkah 2: Masukkan username dan password : 1111

 

Langkah 3: Hanya swipe atas dan bawah untuk menukar channel

Sekiranya anda tidak dapat memasukkan aplikasi atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, tinggalkan komen dibawah. Like dan Share post ini sekiranya anda rasa ia sangat berguna!

27 Replies to “WorldTV | Live TV Apk”

  1. Semalam baru pasang di hypptv stb saya. Semalam ok je tapi pagi ni gagal buffer dan tunjuk mesej “channel cannot be played”. Dah restart pun cam ni. Apa yg perlu buat ya? Terima kasih.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.