Kodi IPTV Malaysia Premium

Premium addon dan build dari team androidrepublica :

Kami menawarkan 3 pakej untuk user setup dan menggunakan kodi dengan mudah. Tak mahal pun upah dan takde kos bulanan, sebagai penat lelah kami maintain addon dan sewa server.

Untuk yang mahir dalam penggunaan kodi dan mahukan addon sahaja, boleh ambik pakej addon i.e androidrepublicaSE. Tapi korang kena setup sendiri support addon, resolver, api utube dan setting untuk memastikan addon ni berfungsi dengan baik.

Untuk yang tahu sikit2 cara guna kodi, tapi masih kurang jelas lagi, admin suggest gunakan premium build. Ia telah disetup dengan skin kodi, script support, api key youtube, auto maintenance, subtitle addon berserta androidrepublicaSE addon. So, tak perlu setup apa lepas install, semua dah tersedia.

Tapi kalau korang tak reti lansung pakai kodi ni (buta it skek), recommended amik je ARMC 18/17/16 (android phone/box/tab). Download apk, install dan dia akan auto setup terus secara automatic. Tekan2, siap semua tak smpai 5 min. Lepas tu boleh la menonton dengan mudah!
https://www.facebook.com/watch/?v=912618875759602

Showing all 3 results