Sale!

AndroidrepublicaSE Premium Addon

(6 customer reviews)

RM40.00 RM30.00

androidrepublicaSE : Premium add on dari Kodi IPTV Malaysia

Devices Supported: All device that can use Kodi.

Recommended User: Untuk yang tidak mahu menggunakan build dan mahir untuk installation support script sendiri.

Key Features:

androidrepublicaSE v4.0
1.0 Upgrade base code
2.0 adapt resolveurl
3.0 define download folder
4.0 streamlink proxy support
5.0 openssl_aes description
6.0 support multi bitrate hls, mpeg-dash
7.0 remove defunct hostile addon check
8.0 cloudflare support

  • SD channel: ≥ 2Mb/s
  • HD channel: ≥ 5Mbit

Summary

AndroidrepublicaSE addon merupakan addon dari team Kodi IPTV Malaysia dengan menggunakan based source code daripada livestreampro. Addon ini direka khas untuk untuk pembeli android box dan juga donator yang memberi sumbangan untuk maintenance addon untuk kegunaan page Kodi Malaysia terus beroperasi. Ini merupakan versi stand alone seperti yang terdapat didalam Kodi IPTV Malaysia Premium Build.

Tips untuk memastikan kelancaran penggunaan addon :

✓ Gunakan Latest URLresolver v5.0.21 (as for now)
✓ Enable Parse di setting addon
✓ Gunakan Kodi 17.6 atau Mygica sahaja (Kodi 16 not supported)
✓ Link streamango memerlukan 2-3x klik untuk play sekiranya anda menggunakan box low spec or internet speed slow (timeout sbb source tak sempat loading)
✓ Link openload memerlukan anda untuk pairing di device anda.

Nak report error or request movie? klik dan isi saja form :

✓ Request Movie : http://bit.ly/request_AR
✓ Report Error : http://bit.ly/report_AR

#Segala content yang terdapat didalam addon ini merupakan daripada website yang terdapat di internet. Pihak kami tidak menyimpan dan menyiarkan sebarang kandungan secara terus.
#Tiada jaminan movie akan dapat di play. bergantung kepada source movie yang discrap dan juga version script urlresolver dan juga device anda.
#Sila minta kebenaran untuk memasukkan kedalam private build anda. Tidak dibenarkan untuk dijual tanpa kebenaran.
Note ~ Tiada full channel ASTRO didalam addon ini. Jangan beli sekiranya anda hanya mahukan channel ASTRO. Sila dapatkan IPTV pakej.

## Shopee ##

We are now on shopee for easy purchase. Visit our shop : https://shopee.com.my/androidrepublica

Description

AndroidrepublicaSE addon merupakan addon dari team Kodi IPTV Malaysia dengan menggunakan based source code daripada livestreampro. Addon ini direka khas untuk untuk pembeli android box dan juga donator yang memberi sumbangan untuk maintenance addon untuk kegunaan page Kodi Malaysia terus beroperasi.

Add on ini merupakan kesinambungan daripada Kodi IPTV Malaysia Premium Build yang masih lagi dimaintain dan diupdate oleh team androidrepublica. Pengenalan versi stand alone tanpa build adalah untuk pengguna yang tidak mahukan penggunaan build didalam system kodi mereka.

Seperti juga add-ons androidrepublica versi percuma, add on ini turut mempunyai menu seperti Live TV, Siaran Radio, Filem Tempatan, Drama, TV Show, Filem Klasik, Animasi Tempatan, Zon Kuliah, Karaoke Lagu Melayu, Dapur Masakan dan juga ruangan informasi untuk update terkini daripada kami.

Apa yang membezakan add on androidrepublicaSE berbanding add on yang biasa adalah penambahan menu movie indonesia, movie thai dan asian on demand (vod) dimana kesemua fungsi ini di lock di addon biasa.

Terdapat berbagai content menarik dari asia yang dikongsikan untuk pengguna seperti request section (boleh request movie disini), hindi movie, tamil, hong kong, japan, taiwan, pinoy tagalog (philiphines) dan korea.

Selain itu terdapat juga ruangan anime japan dan juga series dari kamen rider serta ultraman yang boleh dikatakan tidak terdapat di mana-mana addon lain. content akan di update berdasarkan kepada source website yang telah dipilih.

Movie dan juga Drama yang terdapat didalam addon ini menggunakan 1-klik play source dan terdapat hanya beberapa channel yang memerlukan anda untuk pairing menggunakan openload. Sekiranya terdapat channel yang tidak boleh play, sila hubungi admin di facebook untuk membolehkan link di baiki dan kemas kini.

Bagaimana cara untuk mendapatkan addon androidrepublicaSE

Anda boleh mendapatkan addon ini dengan hanya sekali pembayaran untuk menikmati segala content didalam addon ini secara percuma. File zip addon hanya akan diberi selepas proses pembayaran selesai.

Langkah 1: Download zip file yang anda dapat dari langkah di atas.
Langkah 2: Buka aplikasi “Kodi“.
Langkah 3: Pergi ke “Menu Utama” dan pilih “Add-ons”..
Langkah 4: Kemudian klik “Add-ons Browser Icon”.
Langkah 5: Pilih “Install From Zip” dan pergi ke lokasi dimana file di Download Lokasi Source.

Langkah 6: Klik dan install “plugin.video.androidrepublicaSE

Langkah 7: Tunggu sehingga notifikasi “Add-ons Updated”.

Langkah 8: Selesai keluar notifikasi, anda boleh ke section “Video Add-ons“.

Langkah 9: Add on akan request access code untuk 1st time initialization.
Langkah 10: Hanya tekan ‘OK’ dan masukkan 6 digit access code dan anda akan log in masuk kedalam add on ini.
Langkah 11: Kemudian anda boleh melayari addon ini dan menonton berbagai rancangan secara percuma tanpa sebarang bayaran bulanan.
Langkah 12: Sekiranya error untuk membuka menu, sila enable parse. Set kan download location sekiranya anda ingin mendownload content dari addon ini.
Langkah 13: Pastikan anda update urlresolver, resolveurl ke latest version untuk penggunaan optimum. Sila setup acestream untuk menggunakan sport menu dengan stabil.
Untuk menambah source @ addon by zip menggunakan Jarvis, FTMC, SPMC ➔ rujuk post ini.
#Untuk user baru dan masih tidak biasa untuk menggunakan Kodi, digalakkan untuk menggunakan Kodi IPTV Malaysia Premium Build kerana ia telah disetup dengan script dan setting. 
#Segala content yang terdapat didalam addon ini merupakan daripada website yang terdapat di internet. Pihak kami tidak menyimpan dan menyiarkan sebarang kandungan secara terus.

 

#Sila minta kebenaran untuk memasukkan kedalam private build anda. Tidak dibenarkan untuk dijual tanpa kebenaran (Don rusy take note!!).

 

Sekiranya anda tidak dapat memasukkan addon ini atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, tinggalkan komen dibawah. Like dan Share post ini sekiranya anda rasa ia sangat berguna! 

6 reviews for AndroidrepublicaSE Premium Addon

  1. Ismaizan

    Best! Loading dia laju sikit. Macam-macam ada. Terbaik lah admin

  2. Diabolykl

    Bagaimana cara untuk mendapatkan addon androidrepublicaSE
    Anda boleh mendapatkan addon ini dengan hanya sekali pembayaran untuk menikmati segala content didalam addon ini secara percuma. File zip addon hanya akan diberi selepas proses pembayaran selesai.

    Question: How do I install zip for Kodi Apple TV?

    • Kodi IPTV Malaysia

      once you purchase, we can help you with that..

  3. Mohd Sharil (verified owner)

    Tidak berjaya install addon. Unable to load dependency. Kodi Windows 10

  4. Alif

    Hi! Before i buy can i check if be used on amazon fire tv box?

    • Kodi IPTV Malaysia

      as long as there is kodi it can be use

  5. ahmadghaib (verified owner)

    Banyak pilihan…tp bukak 5…3 je yg boleh play…agak kecewa di situ…lagi satu admin ni sgt bz…nk aktif tggu sehari br boleh masuk…apa pon terbaik…teruskan usaha

  6. redzuan

    boleh tak AndroidrepublicaSE Premium Addon nie digunakan di krypton 17.0 sbb device saya android 4.4.2 dan low spec device..RAM 1G sahaja.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.